Udlandsflytning i hele Europa

Skal du eller din virksomhed flytte uden for Danmarks grænser, så kan vi hos Byens Flytteforretning hjælpe. Vi udfører udlandsflytning i hele Europa, og vi ønsker altid at gøre processen så let for dig som muligt.

Flyt til udlandet nemt og hurtigt

Vi laver opsamlingsture rundt i hele Europa, hvor vi blandt andet kommer forbi Sverige, Norge, Tyskland, Frankrig, Luxembourg, Belgien samt Italien og Spanien.

Derudover udfører vi ofte totalflytning. Vi påtager os alt, så din udlandsflytning bliver en nem og hurtig proces uden komplikationer. I forbindelse med vores udlandsflytning står vi blandt andet for:

  • Al nedpakning
  • Nedtagning af billeder/lamper og andre genstande
  • Adskillelse af diverse møbler

Derudover behandler vi altid dine personlige ejendele med omtanke og sikrer, at de kommer godt og sikkert over landegrænserne.

Siden 1988 har vi ydet en høj service til fornuftige priser. Vi har igennem de sidste 5 år haft ca. 300 udlandsflytninger for både privatpersoner og virksomheder. Vi har derfor gjort det til et af vores specialer at udføre flytninger udenfor Danmark. Uanset hvor i Europa du skal flytte hen, så flytter vi gerne for dig.​​​

Kontakt os for mere information

Hvis du ønsker at indhente et tilbud på din næste udlandsflytning, så kan du udfylde vores formular her på siden, hvorefter vi vender tilbage med en pris hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til din næste udlandsflytning, er du også altid velkommen til at kontakte os på telefon 75 64 83 11 eller sende en e-mail på horsens@byensflytteforretning.dk.

​Hos os kan du føle dig sikker

​Flyttefirma siden 1988

Effektiv og korrekt flytning

Professionel og stærk flytteforretning

Skriv til os

Udfyld formularen nedenfor​ hvis du har forespørgsler eller spørgsmål til os eller vores ydelser. Vi vender tilbage med svar hurtigst muligt.

Ønsker du et uforpligtende tilbud skal du udfylde denne formular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

Hos Byens Flytteforretning får du altid en effektiv og professionel flytning. 

Vores målsætning er at finde den bedste løsning for netop din flytning, uanset om det er alt i hjemmet eller virksomheden, som du skal have flyttet eller det kun drejer sig om enkelte møbler.

Vi er medlem af DTL:​

Kontakt os i dag!

Hverdage mellem 08.00 - 16.00

horsens@byensflytteforretning.dk.​

Byens Flytteforretning Horsens 

Bjerrevej 251, 8781 Stenderup