Indhent tilbud

Ønsker at du indhente et tilbud på din næste flytning, så udfyld formularen på siden "Indhent tilbud" og så vender vi tilbage med en pris hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til en flytning, så er du også velkommen til at ringe på tlf.: 

75 64 83 11

Kundeudtalelser

Carina Vollmer

Jeg er meget imponeret. Total service. Klaret det hele, trods meget lidt plads fra 2. sal til stuen. Fantastiske folk. Smil på læben hele tiden. Jeg vil anbefale Jer til alle. Vi blev færdige med det hele, på nær 2 kasser. Det troede du ikke vel Kim ? Glæder mig sådan til at vise min datter det. Tak til dig Pia, for du har også ydet top service. Jeg skal nok anbefale Jer til gud og hver en mand.

Claus F

Hvis I leder efter byens bedste flytteforretning, ja, så er I kommet til det rette sted // De klarer ærterne med smash-bang-pow!!! Fornuftige priser og gigahøjt humør ;-)

Kirsten Givskov

Imponerende indsats at næsten alt kunne komme ud af en lille altandør på 40 cm. Effektivt, professionelt og højt humør fra alle 3 medarbejdere. De fortjener stor ros for indsatsen. Også ros til dig Jeanette for dejlige og lune telefonsamtaler.

Clausen og Pedersen

Tak for den professionelle og problemfrie flytning for gamle moster. Dejligt med hensynsfulde og humoristiske hjælpere midt i flytterodet! Vi vil anbefale jer til alle.

Peter Anker-Møller

Min kone og jeg flyttede i juni 2012 fra Drøbak i Norge til Horsens. Byens flytteforretning foretog flytningen fra A-Z. Vi har været yderst tilfredse med den service vi har fået. Videre er det værd at nævne at vi pt ikke har fundet noget der er beskadiget i denne flytning. En mindre forglemmelse fra Byens Flytteforretning blev hurtigt rettet. Vi er ikke i tvivl om at vi anbefaler Byens Flytteforretning på det varmeste.

Anna Dreyer

Vi havde frygtet flytningen for min mormor og havde troet, at det ville blive en meget trættende flyttedag. Det blev det bare ikke, idet det blev en nem og behagelig dag takket være 2 dygtige, venlige og effektive flyttemænd. Prisen ligger oven i købet et godt stykke under andre flyttefirmaer. Tak for en god oplevelse herfra:) 

Med venlige hilsner Anna

Lone W. Jensen

Tak for rigtig god service. Alting var super og humøret højt, selvom det hele trak ud. I får mine bedste anbefalinger. 

Hilsen Lone

Yrsa Løfgren

Mange tak for en flot flytning. Bilens logo om effektiv flytning er korrekt. Omhyggelighed med genstande og boligen og flyttefolkenes venlighed er enestående. Glemte jeg at skrive hurtighed også? Den er der altså også. Stort tak for jeres hjælp 2 gange indenfor de seneste 5 år.

​FIRMA

​Byens Flytteforretning

Horsens

​kontakt

Tlf.: 75 64 83 11​

CVR: 35113843

​medlem af